Maatwerkkasten leveren zonder poespas - Maat in Maatwerk
15303
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15303,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Bestel een echte kast op maat

Maat in Maatwerk kan jouw kast produceren op basis van een simpele schets, afmetingen en wensen. We bespreken het project en adviseren waar nodig. Vervolgens werken we alles uit in ons programma, produceren de kast met onze cnc machines en leveren deze flat-pack bij je af, compleet met alle toebehoren. Hoe handig is dat?!

Voor wie mooi maatwerk zoekt

De tekenservice van Maat in Maatwerk is perfect om klanten kasten aan te bieden in de uitstraling die past. Exclusief op maat gemaakt in het plaatmateriaal zoals gewenst: van gemelamineerd spaanplaat in de mooiste decors, een bijzondere hpl tot echt hout fineer. Niet alleen een uitkomst voor de vakman (timmerman, meubelmaker, interieurbouwer of zzp’er in de bouw) die even geen tijd of zin heeft in een computer programma, maar vooral ideaal voor aannemer, winkelinrichter, projectinrichter, vastgoedbeheerder of retailer.

Boekenkasten, slaapkamerkasten, walk-in closets, wandmeubels, winkelinrichtingen, roomdividers, keukens, voorraadkasten, badkamermeubels, balies, werkplekken etc.

Advies en service

Maat in Maatwerk kan na een beknopte briefing vaak al een productietekening maken. Indien nodig komen we inmeten en adviseren je over slimme oplossingen of fraai materiaalgebruik om tot het beste resultaat te komen. Pas wanneer jij helemaal tevreden bent, gaan we in productie.
Uiteindelijk krijg je alles compleet flat-pack voor de deur afgeleverd en is assemblage nog maar een fluitje van een cent.

Neem contact op met Maat in Maatwerk voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak