Eenvoudig maatwerk kasten ontwerpen en produceren - Maat in Maatwerk
15335
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15335,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15625

Teken zelf eenvoudig jouw kasten op maat

In samenwerking met ons als ervaren producent kunnen professionals bij Maat in Maatwerk zelf starten met het ontwerpen van de ideale kast in ons tekenprogramma Ivenza. Met deze online tool teken je eenvoudig (zonder kennis van AutoCAD!) een kast of keuken op maat, precies zoals jij wilt. Vervolgens wordt deze bij ons cnc geproduceerd en compleet flat-pack bij je afgeleverd.

Cnc maatwerk is de toekomst
Je bent niet ingericht op het maken van kasten?
Het is letterlijk of figuurlijk te vol op je werkplaats?
Je hebt geen tijd of zin om alles zelf te doen?
Je wilt het jezelf gewoon makkelijker maken?
Dan is ontwerpen en cnc laten produceren bij Maat in Maatwerk de oplossing!

Hoogte en breedte van jouw maatkast zijn tot de millimeter nauwkeurig. Jij bepaalt of iets inliggend of opliggend is, per segment kan de invulling bepaald worden en automatisch worden de juiste verbinders, scharnieren en bijvoorbeeld ladegeleiders geplaatst. Het programma stuurt onze machines rechtstreeks aan en zorgt dat elk paneel perfect cnc gefreesd wordt.
Veel soorten plaatmateriaal staan al standaard in de bibliotheek van het programma. Denk aan gemelamineerd spaanplaat van Egger, eiken fineer (dosse, quartiers en mixmatch), mdf, multiplex en meer. Exclusiever materiaal zoals een speciale hpl op mdf of multiplex is natuurlijk altijd mogelijk en wordt speciaal voor jou besteld. Het blijft tenslotte maatwerk.

Van keuken tot inloopkast

Alles wat enigszins op een kast lijkt, kan worden gemaakt binnen Ivenza. Of dit nu een vrijstaande boekenkast is in een karakteristiek houtfineer of een badkamermeubel in een bijzondere hpl. Een praktische wandkast in een nis of uitgebreide, luxe keuken. Het is allemaal mogelijk. Helemaal kant-en-klaar of als halffabrikaat, waarbij je sommige delen nog zelf verder wilt bewerken. Het programma geeft real-time een fraaie 3D-weergave van het eindresultaat (handig om te presenteren) én inzicht in de kosten.

“Met het online ontwerp programma zie ik direct wat het resultaat is van de aanpassingen die ik doe. Super!”

Ondersteuning door de expert

Er kan heel veel binnen het programma (eerlijk is eerlijk, sommige dingen kunnen ook niet), soms kan dat leiden tot vragen. Maat in Maatwerk geeft altijd een uitgebreide demonstratie om te laten zien wat de mogelijkheden zijn. Daarna kun je bij vragen altijd contact opnemen om je adequaat verder te helpen.
Kom je er toch niet uit of heb je geen tijd of zin? Maat in Maatwerk kan jouw ontwerp ook voor je uitwerken. Met een schets, afmetingen en jouw wensen maken wij de productietekening voor je. Er is continu overleg om tot het beste resultaat te komen. Zonder verrassingen het meeste gemak.

 

Wil je meer weten over het werken met Ivenza bij Maat in Maatwerk? Bel of mail ons.
Of bekijk antwoorden op veel gestelde algemene vragen, of vragen specifiek van professionele gebruikers.

Een account voor het programma is gratis. Neem contact op met Maat in Maatwerk voor meer informatie of een demonstratie.