Eenvoudig maatwerk kasten ontwerpen en produceren - Maat in Maatwerk
15335
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15335,bridge-core-3.0.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.5,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.7.0,vc_responsive

Bouw eenvoudig kasten op maat

In samenwerking met onze ervaren producent kunnen professionals bij Maat in Maatwerk zelf aan de slag met het ontwerpen van de ideale kast op de computer. Met ons online programma Ivenza teken je eenvoudig (zonder kennis van AutoCAD!) een kast of keuken op maat, nagenoeg alle plaatmateriaal is mogelijk. Vervolgens wordt deze cnc geproduceerd en compleet flat pack bij je afgeleverd.

Cnc maatwerk is de toekomst
Je bent niet ingericht op het maken van kasten?
Het is letterlijk of figuurlijk te vol op je werkplaats?
Je hebt geen tijd of zin om alles zelf te doen?
Je wilt het jezelf gewoon makkelijker maken?
Dan is ontwerpen en cnc laten produceren bij Maat in Maatwerk de oplossing!

Hoogte en breedte van jouw maatwerkkast zijn tot op de millimeter nauwkeurig en per segment kan de invulling bepaald worden. Automatisch worden de juiste verbinders, scharnieren en bijvoorbeeld ladegeleiders geplaatst. Het programma stuurt onze machines rechtstreeks aan en zorgt dat elk paneel perfect cnc gefreesd wordt.

Veel soorten plaatmateriaal staat al standaard in de bibliotheek van het programma. Denk aan gemelamineerd spaanplaat van Egger, eiken fineer (dosse, quartiers en mixmatch), mdf, multiplex en meer. Exclusiever materiaal of een speciale hpl op mdf of multiplex is natuurlijk ook mogelijk en wordt speciaal voor jou besteld. Het blijft tenslotte maatwerk.

“Dankzij Maat in Maatwerk heb ik al bij veel klanten unieke kasten kunnen plaatsen. Handig voorbewerkt, in het mooiste plaatmateriaal.”

Van keuken tot inloopkast

Alles wat enigszins op een kast lijkt, kan worden gemaakt binnen Ivenza. Of dit nu een vrijstaande boekenkast is in een karakteristiek houtfineer of een badkamermeubel in een bijzondere hpl. Een praktische wandkast in een nis of een fraaie werkplek voor thuis. Het is allemaal mogelijk. Helemaal kant-en-klaar of als halffabrikaat, waarbij je sommige delen nog verder zelf wilt bewerken. Het programma geeft real-time een fraaie 3D-weergave van het eindresultaat (handig om te presenteren) en inzicht in de kosten.

“Met het online ontwerp programma zie ik direct wat het resultaat is van de aanpassingen die ik doe. Super!”

Ondersteuning door de expert

Er kan heel veel binnen het programma (en, eerlijk is eerlijk, sommige dingen kunnen ook niet), soms kan dat leiden tot vragen. Maat in Maatwerk geeft altijd een demonstratie om te laten zien wat de mogelijkheden zijn. Daarna kun je bij vragen altijd contact opnemen, zodat we je verder kunnen helpen.
Kom je er niet uit of heb je geen tijd of zin? Maat in Maatwerk kan jouw ontwerp voor je uitwerken. Met een schets, afmetingen en jouw wensen gaan we aan de slag. Er is continu overleg om tot het beste resultaat te komen. Zonder verrassingen het meeste gemak.

 

Antwoorden op de meest gestelde vragen vind je hier.

Een account voor het programma is gratis. Neem contact op met Maat in Maatwerk voor meer informatie of een demonstratie.