Maatwerkkasten leveren zonder poespas - Maat in Maatwerk
15303
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15303,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15625

Bestel een echte kast op maat

Maat in Maatwerk kan jouw kast of keuken produceren op basis van een simpele schets, afmetingen en wensen. We bespreken het project en adviseren waar nodig. Vervolgens werken we alles uit in ons programma, produceren met onze cnc machines en leveren dit flat-pack af als zelfbouw meubel, compleet met alle toebehoren. Hoe handig is dat?!

Voor wie mooi maatwerk zoekt

De tekenservice van Maat en Maatwerk is perfect om klanten kasten aan te bieden in de uitstraling die past. Niet gemaakt vanuit een standaard uitgangspunt met beperkte keuzes, maar exclusief op maat in het plaatmateriaal zoals gewenst: van decoratief meubelplaat, een bijzondere HPL tot echt hout fineer. 
Ideaal voor de vakman (timmerman, meubelmaker, interieurbouwer of zzp’er in de bouw) die geen tijd of zin heeft in een computer programma en wel gebaat is bij compleet voorbereid maatwerk. Maar ook voor woningstylist, aannemer, winkelinrichter, projectinrichter, vastgoedbeheerder en particulier is Maat in Maatwerk een uitkomst.

“Dankzij Maat in Maatwerk heb ik al bij veel klanten unieke kasten kunnen plaatsen. Handig voorbewerkt, in het mooiste plaatmateriaal.”

Advies en service zijn inclusief

Maat in Maatwerk kan na een beknopte briefing vaak al een productietekening maken. Indien nodig komen we inmeten en adviseren je over slimme oplossingen of fraai materiaalgebruik om tot het beste resultaat te komen. Pas wanneer jij helemaal tevreden bent, gaan we in productie.
 Uiteindelijk krijg je alles compleet flat-pack voor de deur afgeleverd en is assemblage nog maar een fluitje van een cent.

 

Meer weten? Bel of mail ons. Of bekijk antwoorden op veel gestelde vragen.

 

Als professioneel meubelmaker of interieurbouwer kun je met een eigen account makkelijk zelf werken in ons ontwerpprogramma. Kijk hier voor meer informatie.

Neem contact op met Maat in Maatwerk voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak