Producent voor de professional in interieurbouw - Maat in Maatwerk
15316
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15316,bridge-core-3.0.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.7,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.13.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-15625

Wij maken maatwerk makkelijk

Maat in Maatwerk biedt een eenvoudige manier om maatwerk te kunnen maken dankzij een handig ontwerpprogramma. In samenwerking met onze ervaren producent in het oosten van Nederland, produceren wij kant-en-klare, voorbewerkte panelen in vrijwel elk plaatmateriaal. De wijze waarop wij meedenken en betrokken blijven bij ieder project wordt als zeer waardevol gezien en daar zijn we trots op.

Voor de professional in interieurbouw en inrichting

Wij werken voor meubelmakers en interieurbouwers, maar ook voor andere professionals die zich bezighouden met interieur en inrichting. Vaak gaat het om enkele, unieke stuks, maar soms betreft het ook maatwerk volgens een bepaald concept of meubels in kleine series.
In voorkomende gevallen maken we ook kasten en keukens rechtstreeks voor particulieren. We adviseren, meten in, ontwerpen en produceren. Het plaatsen van maatwerk doet Maat in Maatwerk niet, maar wij kunnen je eventueel wel in contact brengen met iemand uit ons netwerk.

Met wie heb je contact

David Kroese is degene die Maat in Maatwerk heeft opgezet, na al enkele jaren intensief met Ivenza te hebben gewerkt bij cnc plaatbewerker Keyser Craft in Zaandam en nauw betrokken te zijn bij veel interieur projecten in het hoge segment.
David heeft een achtergrond als art-director in de reclame en heeft zijn leven lang al interesse in interieur, styling en, eh… mooie dingen. Je project is dus in goede handen.

Supporter van EcoTree

Maat in Maatwerk is supporter van EcoTree. EcoTree beheert bossen op verschillende plekken in Europa. Bestaande bossen worden verrijkt en nieuwe bossen aangeplant, bijvoorbeeld met eiken, esdoorns en dennen. Naast alle schoonheid gaan bomen klimaatverandering tegen door CO2 te reduceren. Maar boven alles vinden wij het vooral een leuke gedachte dat we met deze duurzame aanplant van nieuwe bomen voorzien in het maatwerk van de toekomst.
Kijk voor meer info op de website van EcoTree.